Koekkelkoren: Sinds 1909...

Koekkelkoren Dranken blikt terug op een prachtige geschiedenis van meer dan honderd jaar. Ons bedrijf werd in 1909 opgericht door de broers Giel en Leon Koekkelkoren. Onder de naam Drankenhandel Gebr. Koekkelkoren begonnen zij een bierbottelerij en limonadefabriek in Borgharen, toen nog een zelfstandige gemeente.

Het bedrijf bleek een succes en groeide gestaag. In mei 1940 werd het overgenomen door Raymond en Leon Koekkelkoren, ook broers van elkaar.

Groothandel

In 1978 nam de derde generatie het stokje over. Edmond en Rob Koekkelkoren - óók broers - leidden het familiebedrijf een nieuwe fase in. Onder hun leiding ontwikkelde de onderneming zich tot een echte groothandel.

In 1999 verhuisde Koekkelkoren Dranken naar de huidige locatie aan de Sleperweg op bedrijventerrein De Beatrixhaven in Maastricht. Hier beschikt Koekkelkoren over de modernste faciliteiten. Sinds 2005 heeft de onderneming de huidige naam Koekkelkoren Dranken B.V.

Hoge kwaliteit

Ondanks alle veranderingen zijn sommige zaken al die tijd hetzelfde gebleven. Hoge kwaliteit en uitstekende dienstverlening staan ook vandaag de dag hoog in het vaandel bij Koekkelkoren Dranken B.V.

 

Geschiedenis Koekkelkoren Dranken

Koekkelkoren 2013  |  Alle rechten voorbehouden

deze website is ontwikkeld door websignaal